Kamera DVR silver prednja1080p + zadnja kam. 720p, prati traku u toku vožnje

Kamera DVR silver prednja1080p + zadnja kam. 720p, prati traku u toku vožnje

KOD proizvoda: 5549

Cena je za komad

1080P High Definition: DVR kamera za automobile može da snima HD video sliku, slabo osvetljenje ili noćni vid takođe može da vidi sliku.
Noćni vid i detekcija pokreta: Kamera na instrument tabli automobila sa velikim otvorom blende i čipom osetljivim na visoko svetlo, čak i noću u okruženju slabog osvetljenja, takođe može da snimi jasnu sliku. U režimu pripravnosti, automatski će snimati pokretne ciljne objekte.
Upozorenje o udaljenosti: Kada se detektuje da je automobil ispred vašeg automobila preblizu vašem automobilu, snimač kamere u automobilu će vas blagovremeno podsetiti da obratite pažnju na bezbednost i držite distancu od automobila.
Snimanje u petlji: Ova video kamera za automobil podržava memorijsku karticu od 8 do 32G. (nije uključen) Snimač vožnje usvaja režim snimanja u petlji, ni u jednom trenutku ne nedostaje zapis. Memorijska kartica se može automatski prepisati kada je puna, čime se čuva novo snimljeni video.
Jednostavan rad: Samo koristite USB kabl za povezivanje diktafona za vožnju može direktno gledati situaciju snimanja na centralnom kontrolnom ekranu, uključi i igraj, pogodno za gledanje, može se proširiti za više funkcija.

RSD 6,000
Ovo je samo neka poruka brooo