LED Far E75 PAR – 3 moda

LED Far E75 PAR – 3 moda

KOD proizvoda: 5666

Osetite snagu novog doba sa našim parom LED farova, dizajniranih da transformišu vašu vožnju u iskustvo vrhunskog osvetljenja. Svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi pružio izvanrednu performansu i dugotrajnost.

Vrhunski Kvalitet i Inovativan Dizajn

Naši LED farovi su sinonim za vrhunski kvalitet. Sjedinjujući najnoviju tehnologiju sa elegantnim dizajnom, donose savršen spoj estetike i funkcionalnosti. Svaka jedinica je pažljivo kalibrisana da osigura jasnoću i širok spektar osvetljenja.

Tri Režima Svjetla za Sve Usplove Vožnje

Sa tri moda svetljenja – dugo svetlo, široko svetlo i žuto svetlo, prilagodite osvetljenje vašim potrebama u svakom trenutku. Bilo da vozite po zahtevnim terenima ili gradskim ulicama, naši farovi omogućavaju maksimalnu vidljivost i sigurnost.

Retro Izgled sa Žutim Poklopcima

Dodatno prilagodite izgled vašeg vozila sa žutim poklopcima koji dodaju vintage šarm vašem svetlu. Transformišite moderni izgled u retro stil bez kompromisa na performansama.

Idealni za Terence i Zahtevne Uslove

Sa izuzetnom otpornošću na vremenske uslove i vibracije, naši LED farovi su savršen izbor za terenska vozila. Pružajući izvanrednu vidljivost i pouzdanost, omogućavaju vam da istražujete svaki teren sa samopouzdanjem.

Specifikacije:

Set od dva LED fara
Prečnik fara: 17cm, debljina 7cm
Tri moda svetljenja: dugo, široko, žuto
Uključuju žute poklopce za retro izgled
Idealno za terenska vozila i zahtevne uslove vožnje

Osvetlite svoj put napred. Odaberite naše LED farove i doživite vrhunsko iskustvo vožnje kao nikad pre.

RSD 18,800
Ovo je samo neka poruka brooo